MENÚS ESPECIALS A SANTA COLOMA

Els cuiners de Santa Coloma ofereixen menús especials per als assistents a ExpAliments2013 que després vagin a dinar als seus restaurants. N’hi ha prou amb anar al restaurant i indicar-ho.

Aquí hi ha la llista:

CAN N’ARMENGOL
Brioix al vapor amb salmó i iogurt
Cabdell d’enciam Cèsar amb anxova
Croqueta de Ca n’Armengol
Bunyol de bacallà al romesco
Musclos a la brasa de romaní
Ou a 62º amb bolets de tardor
Vieira amb capuccino de carbassa
Caneló de pollastre de pagès amb formatge de la Cerdanya
Postres de pomes
Pa i aigua inclosos
Preu amb IVA inclòs 33€

LA BODEGA
Menú calçotada
Calçots i carn a la brasa.
Beguda i Postres.
25 €

PIZZICATO
Amanida,
Pizza o plat de pasta
Beguda
Postres i cafè
18 €

LLUERNA
Mojito sòlid
Aperitiu
Sopa de ceba i comte
Brandada de bacallà amb pinyons, orellanes i prunes
Calamar de platja sobre patata i botifarra negra amb bolets
Mar i muntanya de pilota i sèpia
Julia
Pera picant, cacau i gelat especiat
Pa i aigua inclosos.
Preu amb IVA inclòs 41,50€.

Restaurant NARA
ENTRANTES
Ceviche peruano de pescado blanco
Gyosas de pollo (empanadilla japonesa)
Kakiage tempura (tempura de zanahoria, cebollita i setes)
PRIMEROS
Nara Maki (enrollado de aguacate, langostino y palmito)
Samba Uramaki (enrollado de plátano, aguacate y queso crema)
Tuna Uramaki (enrollado de atún rojo con mango)
SEGUNDOS
Yakimeshi (Arroz salteado al wok con verdures y gambes)
Fish and chips estilo japonés
Teriyaki de ternera
15 €

Leave a comment